Gebruiksaanwijzing

Nederlands Nederlands | English English

Persoonlijk:
Energy Stones zijn prettig om vast te houden tijdens een ontspannen moment met een boek of voor de televisie of tijdens meditatie.  

Voor in huis:
Voor het beste resultaat plaatst je de Energy Stones op een centrale plek in huis. Vaak voel je intuïtief op welke plaats in huis de hoogwaardige kristallen het beste tot hun recht komen. Probeer te visualiseren waar je de kristallen neer gaat zetten. Volg hierin je eerste ingeving. Dat is je gevoel.

Laat de glazen houder altijd dicht. De kristallen zijn onder speciale omstandigheden ‘gebotteld’. Wanneer je de sluiting verbreekt verliezen de kristallen langzaam hun werkzaamheid. Energy Stones zijn zo geladen en bewerkt dat de kleine versie van 170 gram werkzaamheid biedt voor een ruimte van circa 100m2 en de grote versie van 350 gram voldoende is voor ruimtes tot 300 m2. Wanneer je een nog grotere ruimte wilt voorzien van Energy Stones kun je kiezen voor een combinatie van meerdere Energy Stones of kiezen voor de Extra Grote Energy Stones.  Voor persoonlijk advies middels een mini consult kun je contact met ons opnemen. Uiteraard kun je hiervoor ook terecht bij onze partners.

 
 
 
©2018