Nederlands Nederlands | English English

Ontstoring van je woon & werkruimte

Energy Stones kunnen als zeer goede transformator dienen bij het ontstoren van een woning of werkruimte. Het is van groot belang dat de woon- en werkomgeving van de mens in balans is. In een harmonische woonomgeving komen mensen tot rust en ontspannen zich, waardoor hun accu weer oplaadt. In een energetisch uitgebalanceerde werkomgeving komen mensen tot maximale prestaties zonder hun lichaam of geest uit te putten. Omgevingen die niet in harmonie zijn kosten mensen vitale levensenergie. Met extra negatieve gevolgen voor mensen die ziek zijn, beperkte energie hebben of veel energie nodig hebben in verband met persoonlijke groeiprocessen. De mensen worden steeds gevoeliger voor deze verstoringen.

Negatieve straling kan afkomstig zijn van aardebelasting, elektriciteitsbelasting, etherbelasting en entiteiten. De straling kan een negatieve invloed hebben op de personen die in de ruimte wonen & werken. Het kan klachten veroorzaken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Als coach en therapeut is het belangrijk dat je eigen woning en werkruimte vrij is van stralingsbelasting. Hulp nodig? Er zijn bedrijven aangesloten bij Crystal Concepts die een woningconsult voor je kunnen doen en de stoorzenders kunnen weghalen.

Onze ervaring leert dat er een healing nodig is, alvorens de Energy Stones ingezet kunnen worden. Zij gaan ervoor zorgen dat de opschoning niet gebeurt via de systemen van de bewoners of werknemers, maar via de Energy Stones. Ook hier willen de nadruk leggen op het zelfreinigend vermogen van de Energy Stones.

 
 
 
©2018